Huawei

wij bieden alle Huawei Storage Solutions, gaande van Dorado all-flash storage over OceanStor hybride storage tot cloud FusionStorage.

Weinig bedrijven zullen het Huawei nadoen om in een paar jaar tijd uit te groeien van een maker van goedkope telefoons tot een bedrijf dat een van de grote drie 'high end' telefoons van het jaar op de markt brengt. Diezelfde tomeloze ambitie toont Huawei ook op het vlak van storage. Het bedrijf profileert zich graag als een globale speler, met klanten en zeker ook werknemers over de hele wereld. 45 procent van het personeelsbestand zit in R&D.
Het resultaat hiervan is dat Huawei sneller innoveert dan elk ander IT bedrijf. 

Onze Huawei storage experts staan voor je klaar
Tigron is Gold Partner van Huawei storage. We hebben meerdere engineers die zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun storageoplossingen. Je kunt ten volle rekenen op onze technische knowhow en praktische ervaring.
Tigron's system engineers hebben ook de Dorado V3 uitvoerig getest. Lees onze ervaring


Wil je weten waarom Huawei de nr. 1 flash-leverancier is? Klik op de afbeelding!

huawei-all-flash OceanStor Dorado V3 All-flash storage 

 • Het eerste commerciële gebruik van NVMe-storage in de industrie.
 • De ideale keuze voor enterprise mission-critical businesses.
 • 3 : 1-garantie voor data reductie, met 75% OPEX-besparing tot gevolg.
 • Huawei Flashlink-technologie biedt tot 7 miljoen IOPS.
 • Boost de application performance met factor 3.
 •  Consistente latentie van 0,5 ms met inline compression, inline de-duplication en snapshots ingeschakeld.
 • Gateway-free active-active solution zorgt voor een RPO = 0 en RTO≈0. 
 • Geschikt voor databases, VDI, servervirtualisatie en SAP HANA.

Request Full Specs OceanStor 5300/5500/5600/5800 V3 Hybrid flash storage 

On-demand converged storage systemen met veilige, betrouwbare, efficiënte functies voor meerdere toepassingen, heterogene storage consolidatie, disaster recovery en snelle datagroei 

 • Maakt convergentie mogelijk op vijf gebieden: SAN and NAS, apparaten van heterogene vendoren, entry-level to high-end storage, HDD en SSD, en storage en backup.
 • Bied industry-leading specificaties: tot 8 controllers, 1 TB cache, 12 PB storage capacity, en verschillende interface types, inclusief 16 Gbit/s FC, 56 Gbit/s InfiniBand, PCIe 3.0, 12 Gbit/s SAS, en Smart I/O card
 • Zeer eenvoudig management platform dat meerdere product modellen behandelt met een grafische interface, beschikbaar in Windows, iOS, en Android.
 • Beschermt initiële investeringen en verlaagt de TCO voor meerdere applicaties, verschillende productmodellen en snelle bedrijfsgroei

Request Full Specs


Voor meer info of vrijblijvende demo
Het feit dat ze in staat waren om een oplossing op maat te bieden met een sterk aanbod aan support, was voor ons de doorbraak

"Het feit dat ze in staat waren om een oplossing op maat te bieden met een sterk aanbod aan support, was voor ons de doorbraak"

Anglo Belgian Corporation (ABC) is een toonaangevende Europese fabrikant van motoren met een vermogen tussen 600 en 10.400 kW. Het bedrijf ontwikkelt en produceert betrouwbare en innovatieve middelsnellopende motoren voor de energie- en transportsector. ABC is opgericht in 1912 te Gent.

- Kurt Vereecken, CIO & Director

We hebben ongeëvenaarde prestaties bereikt sinds we in Huawei Dorado NVMe SSD investeerden

"We hebben ongeëvenaarde prestaties bereikt sinds we in Huawei Dorado NVMe SSD investeerden"

De gemiddelde latency ging van 10 milliseconden naar minder dan 0.35 milliseconden. Deze transitie stelde ons in staat om 2 complete racks in onze datacenters vrij te maken en tegelijkertijd het stroomverbruik met een factor 5 te verminderen.

- Nicolas D'Hondt Managing Partner

Tigron overtuigde vanwege hun klare kennis in de diverse systemen.

"Tigron overtuigde vanwege hun klare kennis in de diverse systemen."

Na meerdere gesprekken werd Tigron geselecteerd. Zij overtuigden vanwege hun klare kennis in de diverse systemen. De bouw van het kantoor in de nieuwe wijk ‘het eilandje’ bracht meerdere onverwachte uitdagingen met zich mee waarbij Tigron betrokkenheid en een slimme aanpak toonde.

- Johan De Wispelaere manager E.D.P. COSCO

We voelden ons zeer comfortabel bij hun persoonlijke aanpak en dienstverlening

"We voelden ons zeer comfortabel bij hun persoonlijke aanpak en dienstverlening"

Diverse partijen zijn benaderd, maar Tigron overtuigde ons meteen omdat ze een geïntegreerde oplossing presenteerde die bestaat uit servers, opslag, switches, security, backup en disaster recovery.

- Damien Grassone IT responsible ITP Europe

Dankzij TIGRON heeft KNX vandaag een moderne online shop, gekoppeld aan een op maat gemaakte CRM-tool.

"Dankzij TIGRON heeft KNX vandaag een moderne online shop, gekoppeld aan een op maat gemaakte CRM-tool."

"Een partner hebben die onze business totaal begrijpt en die ook begrijpt hoe ambitieus we zijn, is cruciaal. De IT service moet volledig aansluiten bij de activiteiten van KNX."

Het is meer dan 10 jaar geleden dat KNX Association zijn samenwerking met TIGRON begon. Hun technische en bedrijfsgeoriënteerde visie zijn twee van de belangrijkste redenen waarom KNX Association kiest voor TIGRON. Niet alleen als belangrijkste leverancier voor web development, maar zeker ook voor het beheer van de IT-infrastructuur.

- Vassilios Lourdas System & Tool Engineer KNX

Een vlotte en open communicatie en uitstekende service voor én na verkoop hebben ons destijds overtuigd om voor Tigron te kiezen

"Een vlotte en open communicatie en uitstekende service voor én na verkoop hebben ons destijds overtuigd om voor Tigron te kiezen"

"Al sinds 2015 koopt PKF-VMB bij Tigron.  Een vlotte en open communicatie, uitstekende service voor én na verkoop en een garantie op scherpe prijzen op Dell producten hebben ons destijds overtuigd om voor Tigron te kiezen.  En daar hebben we nog geen moment spijt van gehad!”

- Tom Maes IT Support Administrator