Audit & Consulting

Onze consulting afdeling geeft advies hoe u uw IT moet gebruiken om uw business objectieven te bereiken. Via meerdere tools detecteren we de oorzaak van het slecht functioneren. “We take IT personally”.

Audit & Consulting

Onze consulting-afdeling geeft advies hoe u uw IT moet gebruiken om uw business objectieven te bereiken. Via meerdere tools detecteren we de oorzaak van het slecht functioneren. “We take your IT personally.


1. Live optics

Het verzamelen van workloads en performance is een Big Data-probleem dat de meeste IT-afdelingen vermijden vanwege de complexiteit of gebrek aan bronnen. Dit resulteert vaak in overdesign en te grote uitgaven. Via Live Optics verzamelt en  visualiseert Tigron al de nodige informatie en dit zonder enige aankoopverplichting.


2. Dare to Know Your Network

Ontdek verborgen veiligheidsrisico's in uw netwerk met een gedetailleerde en niet-invasieve netwerkbeoordeling.
De netwerkbeoordeling maakt gebruik van de kracht van Juniper SRX Series-firewalls met Sky Advanced Threat Prevention en een krachtige cloud gebaseerde rapport dat weergeeft:

  • Huidige risico's op uw netwerk
  • Risiconiveau en categorie
  • Applicaties die over het het netwerk lopen
  • Sessiegegevens en meer

Ken uw risico's. Ontvang uw gratis Application and Network Risk Report.


3. Wireless survey

Aangezien steeds meer apparaten verbinding maken via wifi, zal de plaatsing van uw access points beslissend zijn voor zowel de dekking als de performantie. De beste manier om een overzicht te krijgen van hoeveel access points nodig zijn en waar ze moeten worden geplaatst, kan worden gerealiseerd met een site-enquête waarbij engineers real-time testen uitvoeren. We zullen u een gedetailleerd Wireless Survey-rapport en een quote aan het einde van de enquête geven.

4. Wan optimization audit

Heeft u problemen met uw applicaties op uw WAN? Werkt uw ERP te traag? Krijg inzicht in de oorzaken en mogelijke oplossingen door een analyse van uw WAN-opstelling. De WAN-optimalisatie-audit analyseert al het verkeer dat de lijn passeert en geeft inzicht in wat er gaande is. Ontvang een inzichtelijk rapport en onze aanbevelingen.5. Proof of Concept

Niet alle implementaties zijn eenvoudig, of kunnen out-of-the-box worden geconfigureerd. Een proof-of-concept-opstelling binnen uw netwerk- of testomgeving zal aantonen of de setup haalbaar is of niet. Alle functies kunnen worden getest en de voor- en nadelen van de productoplossing worden zichtbaar.

6. Configuration audit

Uw firewall is waarschijnlijk niet meer zo veilig als bij de eerste installatie vanwege wijzigingen die constant in de configuratie worden aangebracht en die mogelijk onbedoeld het beveiligingsniveau beïnvloeden. De configuratie-audit garandeert u een diepgaande beoordeling van uw firewall configuratie-instellingen, die u kunnen helpen bij het beveiligen van uw netwerk nu en in de toekomst.

7. Vulnerability assessment

Hackers vinden altijd een manier om door de mazen van het net te glippen. Met een eenvoudige vulnerability assessment ben je in staat om mogelijke kwetsbaarheden in je IT omgeving te identificeren, nog voor hackers dit doen. Deze assessment maakt gebruik van de tool Qualys en bezorgt je een uitgebreid rapport om jouw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen.

Vraag meer info over audit & consulting