Storage

Waarop bewaart u uw gegevens? Dit wordt één van de belangrijkste keuzes die u moet maken. Daarvoor is het van groot belang te weten welke data uw organisatie verwerkt en hoe ermee wordt omgegaan.

Storage

Voor sommige applicaties of data is het nodig om ultrasnelle SSD disks te kiezen. In andere gevallen is een tiered storage oplossing meer aangewezen. Is een klassieke SAN setup voor u de way-to-go of eerder een hyper converged oplossing? Is een synchrone replicatie naar een ander datacentrum noodzakelijk of voldoet ook een asynchrone replicatie? Houdt u uw kritische data liever binnen de eigen bedrijfsmuren of is het meer aangewezen om ze in een datacentrum of cloud te plaatsen? 

Uw IT infrastructuur is te cruciaal om voor alles eenzelfde oplossing te kiezen. Tigron heeft de expertise in huis om de verschillende mogelijkheden uit te werken en te komen tot een stabiele en kostenefficiënte oplossing.


1. Gecentraliseerde storage (SAN of NAS)

Afhankelijk van uw omgeving, wensen en eisen bieden wij als solutions provider u een passende Storage solution inclusief servers en Hypervisor software zoals VMware, MS-Hyper-V en/of KVM (Kernel-based Virtual Machine) virtualization Proxmox. Die oplossing kan block-based (SAN), file-based (NAS) of een combinatie van beide zijn. Al dan niet all flash; Al dan niet tiered storage.

Samen met onze partners zorgen we ervoor dat uw netwerk optimaal functioneert en zorgen we voor het ontwerpen, implementeren en integreren van complexe infrastructuuroplossingen op uw maat.

Klik op het logo van onze partners voor meer info: 

       


2. Hyper converged storage

Hyper-converged storage is een technologie die storage, compute, networking en virtualisatie combineert in één geheel. Bij hyper-converged staat flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiënt datamanagement centraal. Integratie van het netwerk, brede applicatie-ondersteuning en geïntegreerde software zorgen voor een end-to-end oplossing. 

Veel organisaties zijn op zoek naar meer eenvoud en lagere beheerkosten voor hun IT-omgeving. Voor hen kan hyper-converged een oplossing zijn. Ook voor bedrijven wiens technologie snel moet kunnen innoveren en zich aanpassen aan steeds wisselende eisen vanuit de business is HCS een meerwaarde.

Voor klanten wiens omgeving is gebouwd op VMWare virtualisatie, stelt Tigron Dell EMC VxRail ofwel vSAN Ready Nodes voor. Voor omgevingen gebaseerd op Hyper-V of KVM zijn de Dell XC Series zeker aangewezen.


3. Disaster recovery - Business continuity

Synchrone of asynchrone replicatie naar een ander datacentrum


4. Tigron Cloud

Deze oplossing kan in uw eigen datacentrum komen te staan (on premise), in de cloud (Cf Tigron cloud) of een mix van beide (hybride).


Vraag meer info over storage