Servers

Of de server bedoeld is voor virtualisatie, voor een database of voor op maat ontwikkelde businessapplicaties; een correcte sizing van de noodzakelijke capaciteit en performantie is altijd cruciaal. 

Servers

Heeft u advies nodig over uw serverinfrastructuur? Tigron heeft de voorbije jaren al heel wat expertise en know-how opgebouwd.

 Hoe we je hierbij helpen

1. Hyper converged?

Binnen de servermarkt is een grondige evolutie aan de gang. Ga je nog voor de klassieke server of verkies je eerder hyper converged oplossingen? Om op die vraag een afdoend antwoord te kunnen geven is een goede analyse cruciaal van zowel uw huidige serveromgeving als van de richting waarin je wil groeien. Op basis van die analyse werkt Tigron samen met u de ideale serveromgeving uit die een hogere beschikbaarheid garandeert, meer continuïteit biedt en in totaal minder kost.


2. Virtualisatie

Servers worden ook steeds krachtiger. Virtualisatie zorgt er voor dat diverse applicaties op één servers kunnen draaien en zorgt zo voor een hogere efficiëntie en lagere kosten. Maar welke virtualisatie layer kiezen? Tigron heeft ervaring en expertise met zowel VMWare, Hyper-V als KVM. Niet de hypervisor zelf is de bepalende factor, wel wat uw omgeving nodig heeft.

3. Windows of Linux?

Het operating system vormt de belangrijke link tussen uw infrastructuur en uw applicaties. Tigron heeft ervaring en expertise met zowel Windows Server als Linux.

Vraag meer info over servers