Onze klanten aan het woord

We take your IT personally

Tigron wil optreden als een verlengstuk van uw IT-afdeling. Daarom is het belangrijk dat de manier waarop we werken en communiceren, aansluit bij uw eigen bedrijfscultuur. Hoe meer we bij elkaar passen en een gemeenschappelijk begrip hebben van "hoe de dingen gedaan moeten worden", hoe effectiever de relatie.


Maak een afspraak
Tigron overtuigde vanwege hun klare kennis in de diverse systemen.

"Tigron overtuigde vanwege hun klare kennis in de diverse systemen."

Cosco is eigenaar van een van de jongste containervloten (meer dan 200.000 TEU) in de industrie en omvat onder meer General Purpose, High Cube, Open Top, Flat Racks en 20 'en 40' reefer containers. Cosco beheert verschillende terminals en depots in België en Luxemburg. In 1998 werd Cosco Belgium N.V., volledig in eigendom van Cosco Company, opgericht. Het opereert als de agent voor Cosco's Container Line, General Cargo Lines en tramping diensten voor België, Luxemburg en het achterland. In 2016 resulteerde de wereldwijde fusie van Cosco en China Shipping in een nieuw bedrijf: COSCO SHIPPING Lines.


Voor het kantoor in Antwerpen werd er in 2015 uitgekeken naar nieuwe it infrastructuur. Hiervoor werd een zoektocht gestart naar een integrator die voeling had met de verschillende systemen die typisch zijn voor een middelgrote kmo; inclusief de toen nog weinig gekende systemen van Huawei. Het bestaande distaster & recovery plan mocht niet onderbroken worden en de verhuis van het kantoor naar een nieuwbouwproject op ‘het eilandje’ in Antwerpen moest ook vervolledigt worden in 2017. Meerdere integratoren werden gevraagd een offerte en een plan van aanpak voor te stellen. Na meerdere gesprekken werd Tigron geselecteerd. Zij overtuigden vanwege hun klare kennis in de diverse systemen.

Hun betrokkenheid en klare kijk brachten antwoorden op de onverwachte uitdagingen die de bouw van het nieuwe kantoor met zich meebracht. Ook werden er dankzij een interventie van Tigron enkele onvoorziene wendingen geanticipeerd bij AT&T, de wereldwijde netwerk provider van Cosco. Na de succesvolle verhuis naar het nieuwe pand is ons vertrouwen in deze integrator nog meer bevestigd.

- Johan De Wispelaere manager E.D.P. COSCO

We voelden ons zeer comfortabel bij hun persoonlijke aanpak en dienstverlening

"We voelden ons zeer comfortabel bij hun persoonlijke aanpak en dienstverlening"

Met vestigingen in Japan, Europa, de VS, China en Zuidoost-Azië ondersteunt ITP (Ishida Taiseisha Inc.) hun klanten door content vorm te geven wanneer ze hun publiek over heel de wereld adresseren. Ze voegen waarde toe door hun uitgebreide ervaring in de lokalisatie, creatief ontwerp en publicatie van meerdere kanalen en brengen hun klanten op de voorgrond van globale zakelijke communicatie.

De huidige IT-omgeving was dringend aan renovatie toe. Het vervulde de huidige IT-standaarden niet meer. Zowel in termen van capaciteit en prestaties waren verbeteringen nodig. Zowel in ons kantoor in Zaventem als ons kantoor in Košice in Slowakije.

Diverse partijen zijn benaderd, maar Tigron overtuigde ons meteen omdat ze een geïntegreerde oplossing presenteerde die bestaat uit servers, opslag, switches, security, backup en disaster recovery.

- Damien Grassone IT responsible ITP Europe