Fastest growth partner of the year 2018

Tigron werd verkozen tot "Fastest Growth Partner 2018" tijdens het Huawei Belgium Partner summit.

Een grote eer voor ons en een erkenning dat we op de goede weg zijn.

Op anderhalf jaar tijd heeft Tigron verschillende storage projecten uitgevoerd en zijn we er ook in geslaagd het hoogste statuut van Gold partner te bereiken bij Huawei. Ook hebben verschillende medewerkers zich volledig gecertificeerd  waardoor Tigron ook full support kan bieden en de rol van consultant volledig kan waarmaken.


18.06.2019 door Exan Ruiz Zamora

Sinds Tigron in 2017 in contact kwam met de storage oplossingen van Huawei, hebben we meteen voluit op Dorado storage ingezet. Onze eerste testen hebben ons meteen overtuigd. De enorme performantie gekoppeld aan een minimale latency heeft ons doen besluiten om Dorado in ons portfolio op te nemen. Niet alleen om het aan te bieden aan onze klanten maar ook als belangrijke bouwsteen voor de Tigron Cloud omgeving. De Dorado storage met NVMe disken heeft onze Cloud diensten een enorme boost gegeven.
We zijn dan ook enorm beginnen investeren in Dorado storage. Verschillende medewerkers hebben zich volledig gecertificeerd  waardoor Tigron ook full support kan bieden en de rol van consultant volledig kan waarmaken.

Op anderhalf jaar tijd heeft Tigron verschillende projecten tot een goed einde gebracht waardoor we er ook in geslaagd zijn het hoogste statuut van Gold partner te bereiken bij Huawei. Een prestatie waar we wel trots op mogen zijn.


Fastest growth partner of the year 2018