Tigron ISO 27001 gecertificeerd

Data is het nieuwe goud. Maximale databeveiliging is dus cruciaal. Daarom zijn we verheugd dat Tigron nu ook ISO 27001 gecertificeerd is. Met de ISO 27001 norm kunnen we garanderen dat uw informatie veilig beheert wordt, zowel online als offline.

16.05.2019 door Peter Heyvaert

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met onze ISO 27001 certificering laat Tigron zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Met ingang van GDPR worden de regels rondom gegevensbescherming aangescherpt. Als organisatie betekent dit dat de informatiebeveiliging zeer goed op orde moet zijn. Een data lek van persoonsgegevens is uit den boze.

Het ISO 27001 certificaat geeft onze klanten de zekerheid dat we belang hechten aan hun privacy en zorgvuldig omspringen met hun persoonlijke gegevens. 

Het ISO 27001 certificaat bestaat uit een driejarige cyclus. We zijn nu voor drie jaar gecertificeerd. Jaarlijks worden er nog audits uitgevoerd om te controleren of alles nog aan alle eisen voldoet. Binnen drie jaar zullen we een nieuw traject opstarten voor certificering.