Loading...

Home » Bedrijf » Mission Statement

Mission Statement

Tigron staat voor ...

... degelijkheid en innovatie. Zowel in de keuze van onze producten als in onze dienstverlening en ondersteuning, streven we naar de beste oplossingen en de hoogste kwaliteit. Omdat we rechtstreeks in contact staan met onze klanten, kunnen deze rekenen op onmiddellijke feed-back en support.

Omdat we bijna altijd de keuze maken voor open-source software en ontwikkelingen, dragen we deze open-source mentaliteit met ons mee. Met uw feed-back gaan we aan de slag om onze dienstverlening nog beter en performanter te maken en de allerbeste kwaliteit te leveren. Blijven evolueren is in de IT-branche een vanzelfsprekende must, maar we hechten er belang aan deze ook in het dagelijks leven van onze firma te realiseren.

Verder streven we ook naar een open bedrijfscultuur zowel naar onze klanten als intern. Vermits we een nog relatief klein en jong bedrijf zijn willen we onze tijd niet verliezen aan eindeloos vergaderen en aan onnodige sales-campagnes waarvan de claims niet kunnen worden waargemaakt, maar willen we ons volledig storten op het vergroten van onze technische kennis.

In onze groei willen we focussen op klanten die op zoek zijn naar degelijke support en kwalitatieve infrastructuur zodat zij zich op hun core-bussiness kunnen focussen en zodat zij zich over de technische kant geen zorgen hoeven te maken.